Hoe bereik je de sporthal?


Afkomstig van Ninove:

Afkomstig van Edingen:

Daarna...

Teamverdeling


Voor elke wedstrijd worden alle aanwezige spelers in twee gelijkwaardige ploegen (een ploeg met een rode uitrusting en een ploeg met een witte uitrusting) verdeeld en wordt er onderling een wedstrijd gespeeld.

Bij deelname aan een wedstrijd?


Bij deelname aan een wedstrijd voert het clublid een aantal (kleine) administratieve taken uit.

Je duidt op de weekfiche aan dat je aan de wedstrijd deelneemt. Je doet dit door in de eerste kolom een teken te plaatsen.

Best kan je eveneens controleren of  de aangerekende bedragen van de voorbije weken correct zijn. Dit kan je terugvinden in de uiterst rechtse kolommen.

Controleer eveneens of je resterende speelsaldo nog voldoende saldo bevat. Voer een storting uit op onze rekening indien dit niet meer het geval is. Deze informatie vind je in het midden van de weekfiche.

Onderaan de weekfiche vind je eveneens een mededelingszone terug. Lees deze af en toe eens…

Onze tegenstanders?


Sportiva speelt eigenlijk nooit tegen andere zaalvoetbalploegen. De uitzondering bevestigt hier de regel want af en toe doen we dat toch wel eens. Maar nooit op vrijdagavond als we zelf onze normale onderlinge wedstrijd spelen. Die wedstrijd is enkel en alleen bedoelt voor onze spelers.

Soms nemen we ook wel eens deel aan een zaalvoetbaltoernooi zodat we onze eigen kwaliteiten kunnen afmeten met de kwaliteiten van andere ploegen. Zo’n toernooi kan zowel in een sporthal als op een speelveld van een buiten voetbalploeg zijn.

Je bent volledig vrij om al dan niet deel te nemen aan een wedstrijd van Sportiva.

Wanneer spelen wij?


Wanneer spelen we? 

Sportiva speelt elke vrijdagavond een wedstrijd van 19u00 tot 20u00.

Wanneer spelen we niet?

 Eigenlijk spelen we elke vrijdag een wedstrijd indien de sporthal niet gesloten is. Enkel dan (en alleen dan) gaan onze wedstrijden niet door. Het zijn m.a.w. uitzonderingen op de regel als we eens niet kunnen spelen. Hieronder vind je de meest recente data terug waarop je niet kan spelen met Sportiva.

Datum

Reden

Juli 2014

Zomerrust in de sporthal

15/08/2014

O.L.V. Hemelvaart

19/09/2014

Judo toernooi Herne

26/12/2014 Tweede kerstdag
   
   
   

 

Waar spelen wij?


Sporthal "Hernekouter"

Hernekouter 1

1540 Herne (België)
De wedstrijden van zaalvoetbalclub Sportiva gaan traditioneel door op eenzelfde plaats en tijdstip.

Iedereen is vrij om aan onze wedstrijden deel te nemen. Je hoeft ook niet elke keer aanwezig te zijn op onze wedstrijden. Je bent vrij om te kiezen wanneer je wel of wanneer je niet komt.

Meer info
Sitemap

De wedstrijden van Sportiva Herne?

Home pagina