Sportiva Herne

De statistieken...


Bij de start van elk nieuw voetbalseizoen worden de statistische cijfers aangevuld met de cijfers van het voorbije seizoen. In dit geval zijn de statistische cijfers van het seizoen 2016-2017 toegevoegd.

Wil je weten welke speler onze topscoorder van de voorbije tien seizoenen is? Of wil je weten hoeveel doelpunten jij in het voorbije seizoen gescoord hebt? Wel, het antwoord kan je terugvinden indien je hiernaast doorklikt op 'Historiek doelpunten'.

Antwoorden op gelijkaardige vragen over je aanwezigheid op onze wedstrijden kan je terugvinden indien je hiernaast doorklikt op 'Historiek deelnames'.

Maar hoeveel scoort een speler nu gemiddeld op onze wedstrijden? Je kan immers 20 doelpunten scoren op 5 wedstrijden. Je kan dat ook doen op 40 wedstrijden. En dat levert toch wel een ander resultaat op indien je het over doeltreffendheid van een speler hebt. Dat antwoord kan je terugvinden indien je klikt op 'Historiek doelpuntgemiddelde'.

En de betekenis van de foto's kan je zelf wel achterhalen als je alle lijstjes eens grondig bekijkt.


 

Ook jij kan meespelen met ons team...


Naar  jaarlijkse traditie biedt zaalvoetbalclub Sportiva elk jaar een tweetal personen de kans om lid te worden van onze vereniging.

Ook volgend jaar doen we dat zodat je kans maakt om deel uit te maken van een vriendengroep die samen voetbal speelt in een niet competitief karakter. Maar wel een omgeving warin er met veel overtuiging, week na week, gestreden wordt om de overwinning. Om de uitslag dan snel na het einde van de wedstrijd alweer te vergeten omdat die eigenlijk onbelangrijk is. Ja toch?

Voel je jezelf aangesproken om deel uit te maken van dit team. Aarzel dan niet en neem contact op met ons via deze link.

We moeten je wel waarschuwen... eens je begint mee te spelen, dan zal je dat waarschijnlijk nog vele jaren doen :)... Het record van het langst spelend lid (Erik Vh) uit onze geschiedenis zal waarschijnlijk nog tientallen jaren overeind blijven... Ruim 45 jaar heeft hij wekelijks zijn wedstrijd afgehaspeld. Chapeau voor die prestatie!!
 
 Laatste wedstrijd
-
Stand 2018-2019
0-0

Statistiek


The red team
   
   
 
   
   
   
   
   
   The white team
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Onze volgende wedstrijd gaat door op vrijdag 31 augustus
De Gouden sok 2017-2018 is uitgereikt aan...
De historische aanwezigheidslijst werd aangepast
De historische doelpuntenlijst werd aangepast
De gemiddelden v/d laatste 10 seizoenen werd aangepast
 
 
 
 


Onze partners

Sitemap

De kluns van het jaarHier wil je echt je naam niet zien staan... Je verdient een vermelding in deze rubriek indien je een doelpunt tegen je eigen team scoort. 

Weinig speelsaldoHoog tijd om centjes mee te brengen naar een wedstrijd of te storten op onze rekening 733-0075648-18 als je naam in deze lijst staat. Het betekent immers dat je resterend speelsaldo laag of onvoldoende is..

Aantal wedstrijden zonder doelpuntHier vind je het aantal opeenvolgende wedstrijden zonder doelpunt voor elke speler terug. Ook de datum van het laatst gescoorde doelpunt wordt vermeld.

Rubrieken


Wie zijn wij?


"Sportiva Herne" is een zaalvoetbalclub die wekelijks te Herne een onderlinge wedstrijd speelt in een niet-competitief karakter en dit onafgebroken sinds augustus 1971.

Foto's uit d'oude doos


Groepsfoto Sportiva


     
Foto's 2005 Foto's 2006 Foto's 2007 Foto's 2008 Foto's 2011 Foto's 2012 Foto's 2013 Foto's 2014