,

 

WebinfoOnze website is officieel van start gegaan op vrijdag 6 augustus 2004.

Op regelmatige tijdstippen werd de lay-out ervan lichtjes opgefrist in de voorbije jaren. De zogenaamde 'Home pagina' onderging elk jaar wel enkele wijzigingen.

Op vrijdag 1 augustus 2014 werd de lay-out van de volledige site grondig aangepast. Van de oorspronkelijke lay-out bleef eigenlijk niets meer weerhouden. Aan de inhoud werden gelukkig niet te veel aanpassingen gedaan zodat het principe identiek blijft.

Na elke wedstrijd wordt de 'home pagina' aangepast met de laatst beschikbare informatie. Bijvoorbeeld met een wedstrijdverslag van de laatst gespeelde wedstrijd, de statistieken worden aangepast, enz... Meestal gebeurt deze aanpassing op zaterdag; maar een zekerheid is dit niet.

Contacteer onsHeb je nog vragen? Geen probleem... je kan steeds een mailtje naar één van onze bestuursleden sturen als je dat wenst.

Maar je kan ons ook contacteren door een mailtje te sturen naar het algemeen e-mail adres van Sportiva.

Uiteraard kan je ons ook contacteren door langs te komen op onze wedstrijddagen. In dat geval kan je meteen ook de sfeer opsnuiven.

Ons bestuur


Ons bestuur zorgt, samen met de andere leden, voor een correcte en optimale werking van onze club.

 Alle leden zijn even belangrijk en staan borg voor een goed bestuur.

Via de onderstaande gegevens kan je contact opnemen met de verantwoordelijke van een rol indien je daar nood aan hebt. Hij of zij zal met plezier antwoorden op je vragen of opmerkingen.

Rol Verantwoordelijke
Voorzitter Via e-mail beschikbaar
Ondervoorzitter Niet bereikbaar
Secretaris Via e-mail beschikbaar
Penningmeester Via e-mail beschikbaar
Sponsorwerver Via e-mail beschikbaar
Webmaster Via e-mail beschikbaar

Enkele cijfergegevens...


1971... 1984... 2007...

Onze eerste wedstrijd speelden we in 1971 toen er van een sporthal nog lang geen sprake was te Herne. Zelfs de sportzaal in de "Grote straat" was er nog niet want die is maar gebouwd in 1984. Vanaf dat tijdstip (1984) kreeg onze sportvereniging een vaste stek te Herne. Eerst in de sportzaal van de school aan de 'Grote Straat'. En vanaf de beschikbaarheid van de sporthal 'Hernekouter' haspelen we onze wedstrijden daar af. Af en toe met wat nostalgie terugdenkend aan de, toch wel, kleine sportzaal van de school. Maar tot 1984 speelde Sportiva zowat overal... In 1971 werden de eerste wedstrijden in, hou je vast, Itterbeek afgespeeld. Later werd, bijvoorbeeld, ook nog in Lennik gespeeld. 

Ongeveer 45 tot 48...

Elk jaar spelen we ongeveer 45 tot 48 wedstrijden op vrijdagavond. Eigenlijk spelen we elke vrijdag op voorwaarde dat de sporthal geopend is. In juli is dit traditioneel niet het geval zodat dit ook voor Sportiva een zomervakantie wordt. Tijd om te herbronnen als het ware zodat we er in augustus terug met volle teugen tegen aan kunnen gaan. Maar vanaf de eerste vrijdag van augustus spelen we terug elke week.

30

Dertig is het aantal actieve leden die we in onze vereniging voor onszelf als maximum aantal leden vooropstellen. Toch wel redelijk veel als je rekening houdt met het feit dat een normale zaalvoetbalploeg slechts 5 spelers tegelijk op het speelveld kan plaatsen. Daar we op vrijdagavond enkel en alleen onderlinge wedstrijden spelen mag je dit aantal verdubbelen tot 10 spelers die tegelijk op het speelveld kunnen staan. Voor onszelf hebben we uitgemaakt dat een ploeg bestaat uit, indien mogelijk, 6 spelers zodat het aantal actieve spelers 12 bedraagt. En dan nog enkele bankzitters per ploeg. Dan nog... het maximale aantal leden van 30 blijft relatief hoog. Gelukkig hoef je als lid niet deel te nemen aan een wedstrijd zodat je enkel langskomt als je zin hebt. Het valt m.a.w. nooit voor dat alle leden tegelijk aanwezig zijn op een wedstrijd. Dat zou immers een onoplosbaar probleem vormen... De gemiddelde bezitting in de voorbije jaren bedraagt 12,7 spelers per wedstrijd. Iedereen kan dus voldoende speelminuten verzamelen bij Sportiva.

2

Elk jaar verdwijnen enkele leden uit onze vereniging om diverse redenen. The 'Normal way of life' alshet ware. Om die uitstroom te compenseren hebben we al ettelijke jaren de richtlijn dat we elk jaar twee nieuwe spelers in onze vereniging kunnen opnemen. Vernieuwing in de leden blijft essentieel om de lange speeltraditie van Sportiva op vrijdag ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

 

 

 

 


Sitemap

Clubinformatie van Sportiva Herne

Home pagina