Bij voldoende aanwezigheid...


Bij Sportiva ben je niet verplicht om deel te nemen aan een wedstrijd. Je speelt wanneer je zin hebt en je speelt niet wanneer je geen zin hebt. Dat is HET basisprincipe van onze vereniging. Anderzijds moeten we er natuurlijk wel voor zorgen dat voldoende spelers aanwezig zijn op elke wedstrijd zodat we de trouw aanwezig zijnde leden belonen voor hun trouw onder de vorm van een financiële bonus.

Het meespelen van een wedstrijd bij Sportiva is erg goedkoop. Bovendien krijg je, als trouw lid nog eens een korting op dit bedrag zodat het echt wel goedkoop wordt. Deze korting kennen we toe onder de vorm van een verhoging van je resterende speelsaldo indien je aanwezigheidspercentage op onze wedstrijden hoog genoeg was in het voorbije seizoen

Deze bonus wordt aan de speler toegekend op het einde van het voetbalseizoen. 

De bonus wordt toegekend aan zowel abonnees als aan gelegenheidsspelers.

Voorbeeld:

Op het einde van het seizoen blijkt dat je aan 30 van de 40 wedstrijden deelgenomen hebt zodat je aanwezig was op 75% van de wedstrijden. Voor elke wedstrijd waaraan je deelgenomen hebt, ontvang je een bonus van 0,30 €. In totaal ontvang je dus een bonus van 9 € (30 x 0,30€).

Bij grotere stortingen...


Bij een storting van minstens 50 Euro per persoon ontvang je een bijkomend speelsaldo van Sportiva. Door een hoger bedrag onmiddellijk te betalen vereenvoudig je enerzijds de administratieve werking van de vereniging. Anderzijds moet ook minder snel gevraagd worden, bij sommigen is dat eerder 'bedelen' om het resterende speelsaldo aan te vullen.

Om die redenen wordt een bonus uitgedeeld indien je een storting van minstens 50 Euro per persoon uitvoert. Deze bonus bestaat uit een extra speelsaldo van 15% op het volledige bedrag.

Deze bonus wordt onmiddellijk toegekend.

De bonus wordt enkel toegekend aan abonnees.

De bonus wordt niet toegekend voor stortingen van minder dan 50 Euro. De bonus wordt evenmin toegekend indien meerdere afzonderlijke stortingen uitgevoerd worden waarbij het toale bedrag hoger is dan 50 Euro.

Voorbeeld

Je stort 100 € zodat een bonus van 15€ toegekend wordt. Op je speelsaldo wordt een bedrag van 115 € gestort alhoewel je slechts 100 € betaald hebt.
Onder bepaalde voorwaarden hebben clubleden recht op bonussen. Deze bonussen worden aan hun resterende speelsaldo toegevoegd.

M.a.w. de deelnemers mogen meer spelen voor hetzelfde bedrag als andere deelnemers die niet aan deze criteria voldoen.


Sitemap

Financiële bonussen bij Sportiva Herne

Home pagina